Bijproducten

Smaakvolle aanvullingen voor jouw koffiebeleving! 

  • Accessoires voor je koffiemachine
  • Onderhoud en reinigingsproducten voor optimale werking van je koffiemachine
  • Suiker, melk en cacao producten voor in of naast je koffiemachine
  • Soepen en thee als extra aanvulling op je koffievoorzieining

Maak je koffiecorner compleet

Zwager Koffie biedt naast koffie ook verschillende bijproducten die je koffie-ervaring kunnen verbeteren en de koffiecorner compleet maken. Hier zijn enkele voorbeelden van Zwager Koffie bijproducten:

Zwager Koffie biedt een selectie van hoogwaardige theesoorten die je kunt gebruiken als alternatief voor koffie of als aanvulling op je drankassortiment. Ze hebben verschillende theesoorten beschikbaar, zoals groene thee, zwarte thee, rooibos, en diverse kruidentheeën.

Voor de liefhebbers van zoete lekkernijen biedt Zwager Koffie ook verschillende soorten chocolade en koekjes. Dit kunnen individueel verpakte chocolaatjes zijn, chocoladerepen of luxe koekjes die perfect passen bij een kopje koffie.

Om je koffie naar smaak te zoeten, biedt Zwager Koffie verschillende soorten suiker en zoetstoffen. Dit kan gewone suiker zijn, rietsuiker, kandij, of zoetstoffen zoals stevia.

Als je je koffie graag met melk drinkt, biedt Zwager Koffie creamer en melkpoeder als handig alternatief. Deze producten zijn speciaal ontworpen om je koffie romiger te maken zonder dat je verse melk nodig hebt.

Naast koffie en bijbehorende producten, biedt Zwager Koffie ook onderhoudsproducten voor koffiemachines. Dit kunnen bijvoorbeeld reinigingstabletten, ontkalkingsmiddelen of filters zijn die je kunt gebruiken om je koffiemachine in optimale conditie te houden.

Het assortiment bijproducten van Zwager Koffie kan variëren, dus het is raadzaam om hun website of winkel te raadplegen voor het meest actuele aanbod. Deze bijproducten zijn bedoeld om je koffie-ervaring te complementeren en je de mogelijkheid te geven om te genieten van andere smaken en lekkernijen naast koffie.

Proefplaatsing

Kom je er niet helemaal uit en twijfel tussen een aantal koffiemachines? 

Naast een persoonlijk advies, waar we graag voor langskomen, is het ook mogelijk bij Zwager Koffie om een proefplaatsing aan te vragen. Tijdelijk plaatsen we dan een koffiemachine naar wens op locatie, om zo voor een (korte) periode te kijken of deze koffiemachine aansluit bij jullie wensen en eisen. 

Pas na afloop van de proefperiode zullen we evalueren of de machine kan blijven staan, of dat een andere invulling beter is. 

Wil jij ook een nieuwe koffiemachine op proef? Vraag direct naar de mogelijkheden en wij nemen snel met je contact op.