FAQ items aan het laden...

5 Tips voor corona-proof koffie drinken op kantoor

Koffie drinken op kantoor?

De maatregelen worden de aankomende tijd wat versoepeld en we zien dat men langzaam weer naar het kantoor beginnen te komen. Het is niet de bedoeling om met alle medewerkers voor de koffiemachine het weekend te bespreken. We geven je daarom 5 tips om corona-proof koffie te drinken op het kantoor.

Naast deze 5 tips hebben we de beste oplossing voor het veilig koffiezetten namelijk;  ZWAGER Contactloos Koffie

Via een smartphone, tablet of PC kun je de koffiemachine bedienen zodat je op afstand koffie kunt zetten.

De Bluetooth®-communicatie van de nieuwe «ZWAGER Contactloos Koffie» is gebaseerd op een zender die eenvoudig in de koffiemachine gestoken wordt. Via een draadloze verbinding kunnen zowel de bediening als de programmering via de app aangestuurd worden.

Meer weten over deze oplossing? Klik op de button hieronder voor meer informatie.

Zwager Contactloos Koffie

1. Haal alleen koffie voor jezelf

Als je koffie gaat halen dan vraag je vaak aan je collega´s of ze ook koffie willen. Haal voortaan alleen voor jezelf koffie hoe vervelend en asociaal dit ook voelt. Je voorkomt hierdoor de verspreiding van het virus.

2. Voor gebruik van de machine desinfecteren of gebruik  Zwager contactloos koffie.

Door de machine te desinfecteren minimaliseer je het risico. Daarnaast heeft Zwager Koffie DE oplossing zodat je contactloos koffie kunt zetten en de koffiemachine dus niet hoeft aan te raken. Lees meer over Zwager Contactloos koffie zetten in deze blog.

3. Gebruik een wegwerpbeker

Bovendien zou het gebruik van wegwerpbekers het risico op besmetting kunnen verlagen. Liever geen wegwerpbekers? Zorg dan dat iedereen een eigen kop heeft en afwast.

4. Veilig reinigen en bijvullen

Afhankelijk van de machine is reinigen en bijvullen nodig. Draag bij dit klusje handschoenen. Ook raden we aan om het water in de tank geregeld te verversen en de bonenreservoirs niet volledig te vullen. Door een lager gebruik wordt de koffie sneller oud en staat het water langer stil. Regelmatig verversen leidt tot de beste smaak zodat je je weer optimaal kunt focussen op je werk.

5. Samen komen we hier doorheen

Gebruik onze poster om bij de koffiemachine te hangen en door te mailen zodat iedereen hiervan op de hoogte is.

De poster kun je hier downloaden.

Voorkom verspreiding van het coronavirus

Het belangrijkste en meest voor de hand liggende advies is en blijft om niet allemaal tegelijk naar kantoor te komen. Deels thuis werken dus. Geniet je thuis niet van dezelfde goede koffie als op kantoor? Speciaal voor thuiswerkers hebben we onze koffiebonen in de actie op onze webshop

Offerte
Contact
2020-05-26T09:52:59+00:00