Hoe u elke maand veel geld kan besparen doormiddel van een Zwager koffiemachine.

Wanneer u het woordje besparen hoort denkt u waarschijnlijk aan afname van de kwaliteit van uw koffie. In tegendeel, in deze blog komt u erachter hoe u op lange termijn geld kan besparen.

Bij een koffiezaakje kost een bakje koffie al snel 3 euro, dit is natuurlijk niet erg. Vaak komt er ook nog een tweede bak koffie, doe dit elke dag van de week een maand lang en het kan al snel oplopen in de kosten. Wanneer u 2 kopjes koffie drinkt in een koffiezaak voor 5 dagen in de week, kost het u 120 euro in de maand.

U kunt nu denken, dan neem ik er eentje minder maar dat is natuurlijk zonde, dit tast uw levensbehoeftes aan. De oplossing is heel simpel, schaf een koffiemachine aan van Zwager Koffie. Dit is misschien een grote aankoop, maar deze machine gaat u geld besparen. In plaats van 3 euro per kopje bent u nu maar een paar cent kwijt voor een kopje, en hij is net zo lekker.

Wanneer u thuis meer koffie drinkt geeft u in een koffiezaak minder geld uit, het scheelt u dus een paar kopjes hier en daar. Dit betekent dat de koffiemachine zichzelf binnen een paar maanden terug zal verdienen.

Dit is een klein voorbeeld, maar het is de bedoeling dat u geld bespaart zonder dat de kwaliteit afneemt. Soms kunt u op de lange termijn geld besparen door geld uit te geven en te investeren in kwaliteit.

Bekijk onze koffiemachines en neem contact op voor meer informatie.

Zwagerkoffie Foto dorade instant L / M / C
Offerte
Contact