Wilt u thuis ook kunnen genieten van een lekkere bak koffie? Wij hebben voor u wat tips!

Goed materiaal is het halve werk: Restanten van de vorige bak koffie kunnen leiden tot onaangename bittere en zuren smaken. Bij het reinigen van uw apparaat moet u oppassen met afwasmiddelen, deze bevatten citroenaroma’s of andere smaakjes die je beslist niet in je koffie wilt hebben.

Meten is weten: Voor de echte liefhebber. Wat heeft u nodig? Kleine weegschaal, timer en maatbekertje. Weeg de hoeveelheid koffiebonen af, meet de doorlooptijd en bekijk het volume van het resultaat. Dit zal in het begin vast fout gaat maar dat is niet erg. Daar leert u van, nu weet u wat u wel en niet moet doen. Smaakt die wel goed? Sla dan de resultaten op in uw noties zo weet u hoe u het de volgende keer moet doen.

Voorverwarmde koffiekopjes gebruiken: Spoel de kopjes van tevoren even om met heet water. Daardoor blijft de koffie langer heet en lekker.

Gebruik een goede kwaliteit koffie: De kwaliteit van de boon bepaalt of je bak koffie lekker is. Zwager Koffie heeft een assortiment van verschillende bonen met elk een ander karakter.  Door de diversiteit van de verschillende bonen heeft u altijd de gepaste koffieboon in huis. Ons assortiment bestaat uit vijf soorten bonen van mild tot strong. Bekijk hier ons assortiment.

Koffie bewaren: De best manier om uw koffie te bewaren is bij voorkeur in de originele verpakking en zorg dat er zo weinig mogelijk lucht bij komt. Bekijk onze blog over de beste bewaar tips.

Offerte
Contact