Zwager Koffie heeft de oplossing voor het zetten van koffie waardoor de 1.5 meter gewaarborgd wordt. In deze corona tijden moet men 1,5 meter afstand bewaren, dus ook bij de koffiemachine. Het zal vaak voorkomen dat er een wachtrij ontstaat voor de koffiemachine omdat mensen afstand moeten houden. Daarnaast raakt iedereen de koffiemachine aan waardoor je al snel meerdere malen je handen moet wassen en de koffiemachine vaker schoongemaakt moet worden. In dit artikel leest u meer over de gevaren van koffie zetten op kantoor.

DE OPLOSSING –> Zwager Contactloos Koffie

Via een smartphone, tablet of PC kun je de koffiemachine bedienen zodat je op afstand koffie kunt zetten.

De Bluetooth®-communicatie van de nieuwe «ZWAGER Contactloos Koffie» is gebaseerd op een zender die eenvoudig in de koffiemachine gestoken wordt. Via een draadloze verbinding kunnen zowel de bediening als de programmering via de app aangestuurd worden.

Hierdoor hoeft u niet meer in de rij te staan voor koffie en u zich automatisch aan de 1.5 meter houdt. Daarbij hoeft u de koffiemachine niet aan te raken en dus minder vaak je handen te wassen.

Andere functionaliteiten van de ZWAGER Contactloos Koffie
Met de ZWAGER Contactloos Koffie gaat een wereld van informatie open voor de gebruiker of beheerder van de koffiemachine. De Zwager Contactloos Koffie zorgt er namelijk voor dat relevante informatie over tellerstanden en meldingen – via een zender en een app – naar de smartphone wordt gestuurd.
De gebruiker in de app van zijn smartphone kijken om te weten te komen hoeveel en welke koffiespecialiteiten er zijn bereid. Ook kun je zien hoeveel kopjes er zijn gezet en of het schoonmaakprogramma van de machine al is uitgevoerd.
Wilt u meer informatie over deze coronaproof methode om koffie te zetten? Neem dan contact met ons op.  Een van onze koffiespecialisten geeft u informatie over de mogelijkheden.

Geschikte koffiemachines

Alle koffiemachines van Jura zijn geschikt om contactloos koffie te zetten. Dit zijn dus de : Jura GIGA X-serie, X-serie & WE-serie.
Hiernaast ziet u een filmpje waar onze (h)eerlijke Zwager koffie contactloos gezet wordt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van contactloos koffie zetten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons!
Een van onze koffiespecialisten geeft vrijblijvend informatie over deze vernieuwende optie op het gebied van koffie zetten.

Offerte
Contact