Zwager Koffie doet er alles aan om u zo snel mogelijk van (h)eerlijke koffie te voorzien. Met de Zwager overstapservice maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk. Overstappen wordt vaak gezien als tijdrovend en dat het wellicht geld kost. Onze overstapservice is simpel en snel.  Zwager Koffie neemt het contract van u over en wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een nieuwe machine geïnstalleerd wordt.

Alle afspraken die u momenteel heeft lopen met uw huidige leverancier nemen wij een- op- een over! Onze routevertegenwoordiger heeft kennis en ervaring van al onze koffiemachines. Hierdoor lossen wij problemen op zoals storingen aan de machine of een waterfilter vervangen. Naast de lease van koffiemachines branden wij onze eigen Zwager koffiebonen en leveren we verschillende ingrediënten zoals thee en suikersticks.

Benieuwd wat Zwager koffie voor uw organisatie kan betekenen?

  1. Samen bekijken we het contract bij uw huidige koffieleverancier.
    We kijken hoe we u het beste kunnen helpen met het overstappen naar Zwager Koffie.
  2. Zwager Koffie stelt een voorbeeldbrief op om het contract bij uw huidige koffieleverancier op te zeggen.
  3. Wij halen uw oude koffiemachine kosteloos op.
  4. Wij zorgen ervoor dat u direct kunt genieten van uw nieuwe koffiemachine met onze Zwager koffiebonen en of ingrediënten.
  5. U krijgt mogelijk een vergoeding voor uw oude koffiemachine.

Nu kosteloos overstappen naar Zwager Koffie

Zwager Koffie kan je helpen om van je huidige (vaak te dure) contract af te komen met onze overstapservice. Heb je nog een lopend contract en wil je graag overstappen, of wil je vrijblijvend eens kijken wat Zwager voor je kan betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op, of neem zelf initiatief en bel ons via telefoonnummer 024-2120324 of per mail contact@zwagerkoffie.nl Wij nemen dan het lopende contract van je over en besparen veelal tot wel 40% op de koffiekosten.

Contact