Bravilor Esprecious 11L

€ 0,00

Koffiemachine op voorraad, binnen 3 tot 5 werkdagen ook bij jou op locatie.

 

Esprecious 11L is een professionele, volautomatische espressomachine, ontworpen voor gebruik met verse koffiebonen en verse melk. De Esprecious heeft alles wat u zoekt in een automatische espressomachine; van een chique uitstraling met instelbare led-verlichting tot de beste duurzame materialen. Combineer de Esprecious 11L espressomachine met de FreshMilk unit voor de ideale cappuccino of latte macchiato.

Meer informatie? Klik op de knop om de brochure te ontvangen!

Omschrijving
  • Twee canisters: één voor koffiebonen en één voor instant ingrediënten (3 liter)
  • Intuïtief touchscreen met persoonlijk instelbare screensaver
  • Service- en onderhoudsvriendelijk dankzij uniek heetwatersysteem en automatisch spoelprogramma
  • Deze high-end espressomachine wordt aanbevolen voor onder meer de horeca (restaurants, lunchrooms, hotels) en middelgrote kantoren
  • Hoogwaardige grinder en gepatenteerde brewer 
  • Afzonderlijk instelbare mogelijkheden m.b.t. temperatuur, water/koffie-ratio, en meer.

De Esprecious behoort tot de volautomatische espressomachines van Bravilor Bonamat. Alle koffiespecialiteiten worden met versgemalen koffiebonen bereid. De Esprecious is beschikbaar in diverse uitvoeringen en kan naar wens met accessoires worden uitgebreid.

De perfecte basis voor elke koffiespecialiteit is een goed bereide espresso. Daarom heeft Bravilor Bonamat voor de Esprecious alleen de beste, sterkste en meest duurzame materialen gebruikt. De horizontale brewer zorgt voor een optimale extractie van de koffie en draagt, uiteraard samen met de keuze van uw koffieboon, bij aan de smaak. De gepatenteerde brewer staat garant voor kwaliteit. Daarnaast zorgen de grinders met keramische schijven ervoor dat de koffiebonen optimaal gemalen worden, naar wens grof of fijn.

Wij hebben de standaard drankkeuzes nauwkeurig voor u samengesteld. Natuurlijk kan elke drank naar wens worden aangepast. Denk aan instellingen zoals: contacttijd, koffie/ water-ratio, pre-wet, maalgraad en kop/mok/kan-grootte.

Specificaties
Merk Bravilor
Aantal koppen / dag Minder dan 50, 50 tot 150 koppen, 150 tot 250 koppen, Meer dan 250 koppen
Koffiesoort Koffiebonen
Water Wateraansluiting
Afmeting (BxDxH) 330x570x660 mm
Energieklasse A
Koffievarianten Koffie, Caffe Latte, Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato
Gescheiden heet wateruitgifte Nee
Sterkteregeling Ja
Touchscreen Ja
Vaste Wateraansluiting Ja
Kanfunctie Nee
Containerindeling 2 containers