Bravilor Esprecious 21L

Koffiemachine op voorraad, binnen 3 tot 5 werkdagen ook bij jou op locatie.

 

De Esprecious 21L is een volautomatische espressomachine die voldoet aan de hoogste standaard. Wilt u twee soorten koffiebonen gebruiken en cappuccino's en lattes serveren met verse melk, dan is de Esprecious 21L de ideale espressomachine. Mede door de stijlvolle uitstraling is deze espressomachine bij uitstek geschikt voor horecagelegenheden.

Meer informatie? Klik op de knop om de brochure te ontvangen!

Omschrijving
  • Twee canisters: één gesplitst canister voor twee soorten koffiebonen en één voor instant ingrediënten (3 liter)
  • Gebruiksvriendelijk touchscreen
  • Service- en onderhoudsvriendelijk door speciaal heetwatersysteem en automatisch spoelprogramma
  • De Esprecious 21L espressomachine kan worden aanbevolen voor onder meer de horeca (restaurants, lunchrooms, hotels) en middelgrote kantoren
  • Gepatenteerde brewer en hoogwaardige grinder

 De Esprecious 21L wordt standaard zonder FreshMilk-unit geleverd. Deze moet apart worden besteld.

 

De Esprecious behoort tot de volautomatische espressomachines van Bravilor Bonamat. Alle koffiespecialiteiten worden met versgemalen koffiebonen bereid. De Esprecious is beschikbaar in diverse uitvoeringen en kan naar wens met accessoires worden uitgebreid.

De perfecte basis voor elke koffiespecialiteit is een goed bereide espresso. Daarom heeft Bravilor Bonamat voor de Esprecious alleen de beste, sterkste en meest duurzame materialen gebruikt. De horizontale brewer zorgt voor een optimale extractie van de koffie en draagt, uiteraard samen met de keuze van uw koffieboon, bij aan de smaak. De gepatenteerde brewer staat garant voor kwaliteit. Daarnaast zorgen de grinders met keramische schijven ervoor dat de koffiebonen optimaal gemalen worden, naar wens grof of fijn.

Wij hebben de standaard drankkeuzes nauwkeurig voor u samengesteld. Natuurlijk kan elke drank naar wens worden aangepast. Denk aan instellingen zoals: contacttijd, koffie/ water-ratio, pre-wet, maalgraad en kop/mok/kan-grootte.

Specificaties
Merk Bravilor
Aantal koppen / dag Minder dan 50, 50 tot 150 koppen, 150 tot 250 koppen, Meer dan 250 koppen
Koffiesoort Koffiebonen
Water Wateraansluiting
Afmeting (BxDxH) 330x570x660 mm
Energieklasse A
Gescheiden heet wateruitgifte Nee
Sterkteregeling Ja
Touchscreen Ja
Vaste Wateraansluiting Ja
Kanfunctie Nee
Containerindeling 2 containers