Bravilor Sego 12

€ 0,00

Koffiemachine op voorraad, binnen 3 tot 5 werkdagen ook bij jou op kantoor.

 

De Sego 12 is een volautomatische espressomachine. Dankzij de smalle maatvoering, de duidelijke en gebruiksvriendelijke user-interface kan de Sego overal worden geplaatst.

Bravilor Bonamat heeft met zorg de meest voorkomende koffiespecialiteiten voor u geselecteerd, samengesteld en voorgeprogrammeerd. U kunt de machine dus snel aansluiten en in gebruik nemen.

Meer informatie? Klik op de knop om de brochure te ontvangen!

Omschrijving

Bravilor Bonamat heeft met zorg de meest voorkomende koffiespecialiteiten voor u geselecteerd, samengesteld en voorgeprogrammeerd. U kunt de machine dus snel aansluiten en in gebruik nemen.

De kwaliteit van uw kop koffie is belangrijk. Daarom zijn essentiële componenten die onderhoud vereisen slim bedacht en in huis ontwikkeld. Bravilor Bonamat zorgt ervoor dat schoonmaakwerkzaamheden tot een minimum worden beperkt en zoveel mogelijk automatisch plaatsvinden.

  • Drie canisters: één voor koffiebonen en twee voor instant ingrediënten, zoals topping en cacao.
  • Eenvoudige bediening dankzij het intuïtieve touchscreen.
  • Het menu biedt tot 30 drankkeuzes.
  • Naar wens kunnen instellingen als watertemperatuur, contacttijd, koffiemaling en kopgrootte worden aangepast.
  • De Sego is zeer geschikt voor kantoren, wachtruimtes en winkels.
  • De energiespaarstand verlaagt uw energieverbruik als de machine niet wordt gebruikt.

De Sego is een volautomatische espressomachine. U geniet dus van de praktische voordelen van een volautomaat, zoals: duidelijke touchscreen-bediening, snelle bereiding en constant dezelfde kwaliteit koffie. Daarnaast zorgen de professionele Bravilor Bonamat componenten van de espressomachine voor de optimale bereiding van uw espresso.

De Sego is voor veel locaties geschikt. Dankzij de smalle footprint van 31 cm, de snelle en constante bereiding is de Sego een geschikte koffiemachine voor op kantoor. Maar ook in selfservice-omgevingen, zoals in een wachtkamer of showroom bij midden en kleinbedrijf, is de Sego een graag geziene koffievoorziening. De Sego is beschikbaar in diverse uitvoeringen mét en zonder melkkoelkast. Bovendien kan de machine worden uitgebreid met accessoires om het algemeen onderhoud tot een minimum te beperken. Een mooie bijkomstigheid: wanneer de Sego enige tijd niet wordt gebruikt, gaat de machine automatisch in de energiespaarstand.

Specificaties
Merk Bravilor
Aantal koppen / dag Minder dan 50, 50 tot 150 koppen
Koffiesoort Koffiebonen
Water Wateraansluiting
Afmeting (BxDxH) 315x450x590 mm
Koffievarianten Koffie, Caffe Latte, Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, Ristretto
Gescheiden heet wateruitgifte Nee
Sterkteregeling Nee
Touchscreen Ja
Vaste Wateraansluiting Ja
Kanfunctie Nee
Containerindeling 3 containers