Search
Close this search box.

Etna Koffiemachines

Pure passie in iedere kop

Wij brengen de wereld naar jou kopje koffie.

Koffiemachines van Etna

Etna Koffiemachines

Etna is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn keukenapparatuur, waaronder koffiemachines. Het bedrijf heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1856 en is gespecialiseerd in het leveren van betrouwbare en betaalbare producten.

Etna biedt verschillende koffiemachines die zijn ontworpen voor thuisgebruik. Ze hebben zowel volautomatische machines als halfautomatische espressomachines. Het assortiment omvat ook machines met ingebouwde bonenmolens en stoompijpen voor het opschuimen van melk.

De volautomatische koffiemachines van Etna zijn voorzien van handige functies, zoals programmeerbare instellingen voor koffiesterkte, maalgraad en waterhoeveelheid. Hierdoor kun je de koffie aanpassen aan jouw persoonlijke smaakvoorkeuren. Sommige modellen hebben ook een geïntegreerd melkreservoir, zodat je moeiteloos melkspecialiteiten zoals cappuccino en latte kunt bereiden.

De halfautomatische espressomachines van Etna stellen je in staat om meer controle te hebben over het koffiezetproces. Je kunt zelf de koffiemaling, waterdruk en extractietijd aanpassen om de perfecte espresso te bereiden. Deze machines vereisen echter wel enige kennis en vaardigheid in het zetten van espresso.

Etna-koffiemachines zijn over het algemeen betaalbaar in vergelijking met sommige andere merken op de markt. Ze bieden goede kwaliteit en functionaliteit voor de prijsklasse waarin ze zich bevinden.

Het onderhoud van Etna-koffiemachines is ook relatief eenvoudig. Ze hebben vaak een automatisch reinigingsprogramma en sommige modellen hebben ook een ontkalkingsfunctie om de levensduur van de machine te verlengen. Het is echter belangrijk om de handleiding van de specifieke machine te raadplegen voor de juiste onderhoudsinstructies.

Etna koffiemachine op kantoor?

Overtuigd van Nederlandse perfectie van Etna koffiemachines? Zwager Koffie is exclusief partner van Etna koffiesystemen, waardoor wij niet alleen deze unieke koffiemachines kunnen plaatsen, maar ook qua onderhoud en service zijn wij zelfstandig in staat om deze machines optimaal te laten draaien in jullie organisatie. 

Etna koffiemachine zijn altijd voorradig en dus snel leverbaar. Binnen 7 dagen staat deze Nederlandse alleskunner al op je kantoor koffie te zetten.

Ook genieten van deze machine? Bel ons snel (024-2120324) of mail ons (contact@zwagerkoffie.nl) om een vrijblijvende offerte. 

Direct een offerte aanvragen voor deze koffiemachine kan ook via onderstaande link.