Franke A300

Bent u op zoek naar excellente koffie-ervaring maar u heeft weinig ruimte? Maak dan kennis met de Franke A300. Deze stijlvolle machine is speciaal ontworpen voor de beperkte ruimtes en biedt kopje na kopje weer heerlijke koffie met barista-achtig melkschuim en is bovendien eenvoudig te reinigen en onderhouden. 

Ruimte moet smaak nooit in de weg staan. Dankzij het intuïtieve, gebruiksvriendelijke en interactieve scherm, het exclusieve gepatenteerde automatische EasyClean-systeem van Franke en een consistente kwaliteit in het kopje is de Franke A300 ideaal voor kleine restaurants, koffieshops, bakkerijen, kantoren, universiteiten en overal waar de ruimte beperkt is.

Meer informatie? Klik op de knop om de brochure te ontvangen!

Omschrijving

Professionele Franke koffiemachines

De nieuwe Franke koffieautomaten (Franke A300, Franke A400, Franke A600, Franke A800 en de A1000) zijn dé oplossing voor bedrijven en horecagelegenheden voor en met veel koffieliefhebbers. De professionele Franke koffiemachines zijn zeer gebruiksvriendelijk en professioneel Swiss Made, waarmee je dagelijks tot maar liefst 300-400 kopjes van de lekkerste koffie kan zetten. Met het handige 8-inch kleuren touchscreen kies je je koffie met ‘one touch’ en de LED-verlichting zorgt niet alleen voor een stijlvolle omlijsting van het display, maar geeft ook waarschuwings- en bedieningsaanwijzingen. De koffiemachine heeft keramische maalschijven, een flexibele zetgroep en slimme bereidingssoftware voor een stille en snelle koffiebereiding. Het variabel zetsysteem zorgt voor smaakbehoud voor zowel een enkele als een dubbele kop koffie. Daarnaast bevatten de Franke koffieautomaten twee RVS boilers, voor koffie en écht heet theewater.

De Franke A300 is uitgerust met FoamMaster™

Onze Franke koffiemachines rusten wij standaard uit met FoamMaster™, zo ook de Franke A300. Met dit systeem kunt u koude melk opschuimen en verwarmen. Door deze techniek heb je melkschuim van Barista kwaliteit mét variatie. Drink koffie met koude of warme melk, of met koud of warm melkschuim; het is allemaal mogelijk!

Eenvoudige schoonmaak door de CleanMaster

Naast de FoamMaster™ hebben de Franke koffieautomaten van Zwager Koffie de beschikking over de CleanMaster. Het maakt niet meer uit hoeveel koffie of cappuccino men drinkt, de Franke koffiemachines zijn elke dag automatisch schoon. Met de CleanMaster biedt Franke namelijk een volautomatische reiniging van de koffiemachine. Dit systeem heeft een geïntegreerd reinigingspatroon en separaat reinigingsreservoir, waardoor je met één druk op de knop de koffiemachine zichzelf volledig reinigt.

Talloze uitbreidingen

Zwager Koffie biedt al haar klanten het volledige portfolio van Franke koffieautomaten aan, dus de Franke A300, Franke A400, Franke A600, Franke A800 en Franke A1000 maken hier onderdeel van uit. Bij al deze machines van Franke zijn er talloze accessoires waardoor men de koffiemachine nog meer kan afstemmen op specifieke wensen en eisen. Denk hierbij aan uiteenlopende betaalsystemen, verhoging van de machines, koppenwarmers en melkkoelsystemen.

Overstapservice

Bij Zwager Koffie hanteren wij een overstapservice van uw huidige contract. Hierbij kunnen wij een besparing tot wel 40% garanderen. Wilt u graag overstappen of wilt u vrijblijvend een adviesgesprek? Geen probleem! Vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever bellen of mailen? Dat kan ook via 024-2120324 of mail ons via contact@zwagerkoffie.nl.

Specificaties
Merk Franke
Aantal koppen / dag Minder dan 50, 50 tot 150 koppen
Koffiesoort Koffiebonen
Water Wateraansluiting
Afmeting (BxDxH) H/ B/ D: 73/ 61/ 60
Koffievarianten Caffe Latte, Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, Ristretto, Espresso Macchiato, Flat White, Koffie Speciaal
Gescheiden heet wateruitgifte Ja
Sterkteregeling Ja
Touchscreen Ja
Vaste Wateraansluiting Ja
Kanfunctie Ja
Containerindeling 3 containers