Franke A800

Nooit werd koffiecultuur met zo veel plezier beleefd als tegenwoordig, nog nooit werd koffiebeleving gevarieerder en individueler uitgedragen dan vandaag. U beschikt over schier eindeloze mogelijkheden om koffie telkens weer anders en steeds weer verrassend nieuw beleefbaar te maken. Precies daarvoor is onze professionele A800 koffiemachine ontworpen. Deze biedt een drankenvariëteit die alle verbeelding tart.

De volautomaat A800 speciaal ontworpen om grote hoeveelheden drank zeer snel en in topkwaliteit te leveren. Een perfecte espresso zetten, gelijktijdig melk opschuimen en een hete thee bereiden? Dankzij het professionele 3-boiler-systeem geen enkel probleem. De A800 verwerkt zelfs de grootste bestellingen met professionele gelatenheid.

Meer informatie? Klik op de knop om de brochure te ontvangen!

Omschrijving

De kampioen van de veelzijdigheid

De met de Franke A800 combineerbare FoamMaster™ is uw sleutel naar een bijna onbegrensd drankenaanbod aan gearomatiseerde melk- en koffiespecialiteiten: van een perfecte latte macchiato tot en met een klassieke espresso of een verfrissende aardbeienmelkdrank en nog veel meer.

Ongeëvenaarde inzetbaarheid

Met zijn drievoudige boilersysteem en zijn intuïtieve bedieningsconcept is de A800 gepredestineerd om snel grote bestelvolumes te verwerken. Dankzij geïntegreerde FoamMaster™-technologie, choco-dispenser en maar liefst drie molens, en dankzij een optioneel Flavor Station en de creatieviteit van hun bediener presteert deze machine topprestaties – en vervult daarbij iedere drankwens.

Qua capaciteit een klasse apart

De volautomaat Franke A800 speciaal ontworpen om grote hoeveelheden drank zeer snel en in topkwaliteit te leveren. Een perfecte espresso zetten, gelijktijdig melk opschuimen en een hete thee bereiden? Dankzij het professionele 3-boiler-systeem geen enkel probleem. De A800 verwerkt zelfs de grootste bestellingen met professionele gelatenheid.

Revolutionaire iQFlow™

Tot nu toe heeft elke professional hoofdzakelijk vertrouwd op de fijne maalgraad om de gewenste extractiekwaliteit te behalen. Met iQFlow™ hebben we een intelligente technologie ontwikkeld die u toegang biedt tot een geheel niveau van smaakextractie en productconsistentie.

  • Haal meer aroma uit de bonen
  • Definieer uw eigen smaakprofielen
  • Bied een consistente kwaliteit in elke beker, elke dag en op elke locatie

FoamMaster™: fabuleuze melkschuimkwaliteit

De als optie ingebouwde FoamMaster™ garandeert keer op keer een perfecte schuimlaag, die uw klanten zal laten likkebaarden.

  • Onovertroffen melkschuimkwaliteit: u kunt de schuimlaag een speels karakter geven, door variaties aan te brengen in de consistentie en de dichtheid van de schuim, en door deze kunstig uit laagjes op te bouwen.
  • Opmerkelijke consistentie: zelfs bij hoge uitgiftehoeveelheden waaraan hoge eisen worden gesteld
  • Onbegrensde creativiteit: combineer uw dranken met koude of warme melkschuim, of desgewenst met koude of warme melk

EasyClean: automatisch reinigingssysteem

Het automatische reinigingssysteem EasyClean is standaard ingebouwd. Dit systeem zorgt ervoor,dat de machine steeds blijft voldoen aan de strengste hygiënenormen (HACPP).

  • Wetenschappelijk geteste reinheid: eenvoudige, snelle, geheel automatische reiniging voor een voorbeeldige hygiëne
  • Efficiënt reinigingsproces: geautomatiseerd proces met handmatig vullen van de reinigingsvloeistof voor maximaal bedieningsgemak. Veilig en praktisch

Compatibel met elke koeling

Of u nu voor de melk een bestaande koelkast of de 12-liter koelunit van Franke kiest – de A800 is geschikt voor iedere koelingsoptie, En de schuimkwaliteit is altijd superieur.

Meer flexibiliteit

De Franke A800 biedt nog meer speelruimte voor individuele configuratie. Een derde koffiemolen voor uw speciale koffiebonenmelange? Een Flavor Station of een extra kopjesverwarmer? De A800 laat zich stap voor stap uitbreiden.

Nieuw comfort-display

Het 10,4 inch-touchscreen van de A800 vormt een fantastische uitnodiging om iedere drankwens op de allereenvoudigste wijze te laten vervullen. Nooit eerder werden drankafbeeldingen attractiever en scherper gepresenteerd en de menubegeleiding laat zich van haar intuïtiefste kant zien.

 

Specificaties
Merk Franke
Aantal koppen / dag Minder dan 50, 50 tot 150 koppen, 150 tot 250 koppen, Meer dan 250 koppen
Koffiesoort Koffiebonen
Water Wateraansluiting
Afmeting (BxDxH) 73 (l) x 61 (b) x 60 (b) cm
Energieklasse A
Koffievarianten Caffe Latte, Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, Ristretto, Espresso Macchiato, Flat White, Koffie Speciaal
Gescheiden heet wateruitgifte Ja
Sterkteregeling Ja
Touchscreen Ja
Vaste Wateraansluiting Ja
Kanfunctie Ja
Containerindeling 3 containers