Franke Melksysteemreiniger Cartouche

€ 29,50
-
+

Over dit product

Met de melksysteemreiniger van het merk Franke reinig je met een hoogwaardig kwaliteitsproduct en geniet je van een perfect melkschuim dat je koffiespecialiteiten siert. De melkschuimreiniger verwijdert melkresten en spaart daarbij de materialen.

Met de melksysteemreiniger van het merk Franke reinig je met een hoogwaardig kwaliteitsproduct en geniet je van een perfect melkschuim dat je koffiespecialiteiten siert. De melkschuimreiniger verwijdert melkresten en spaart daarbij de materialen. Zeer geschikt voor alle Franse koffieautomaten. Eenvoudig te gebruiken door de praktische doseerfles.

Bestel nu de Franke melkreiniger in de praktische fles van 950 ml.

Omschrijving

Melk- en roomreiniger voor dagelijks gebruik

Naast onze service en onderhoudsdiensten voor professionele FRANKE koffiemachines bieden wij ook enkele onderhoudsproducten aan in ons assortiment, waaronder de FRANKE melk- en roomreiniger voor dagelijks gebruik.

Deze melk- en roomreiniger is zeer geschikt voor koffie apparaten die veel cappuccino’s en latte macchiato’s produceren. De melkreiniger zorgt namelijk voor een effectieve verwijdering van melkresidu in de melk- en roomreservaten.

De FRANKE melk- en roomreiniger is HACCP gecertificeerd en past daardoor binnen de richtlijnen die gelden voor een hygiënische werkomgeving. Maak het melkreservaat van uw FRANKE koffiemachine daarom dagelijks schoon met deze speciale melk- en roomreiniger.

Om bij cappuccino en latte macchiato of alle andere koffiespecialiteiten die een fijne en stabiele melkschuimkap nodig hebben, het beste resultaat te krijgen, moet het melkschuimmondstuk altijd onberispelijk functioneren. Met de Franke melksysteemreiniger geef je je melksproeier hygiënische reinheid en kun je je gasten altijd een perfecte melkschuimkroon bieden. Melk is een gevoelig product en daarom moeten apparaten die in contact komen met melk, altijd bacterievrij zijn, zodat de melk niet zuur wordt.

Gerelateerde producten