Search
Close this search box.

Franke

Zwitserse Precisie

Vakkundigheid en perfectie in koffiemachines

Koffiemachines van Franke

Franke zakelijke Koffiemachines

Franke is een Zwitsers merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige koffiemachines en keukenoplossingen. Het bedrijf werd opgericht in 1911 en heeft een lange geschiedenis van vakmanschap en innovatie.

Franke biedt een breed scala aan koffiemachines die geschikt zijn voor verschillende omgevingen, waaronder kantoren, restaurants, cafés en hotels. Ze combineren Zwitserse precisie met geavanceerde technologieën om koffie van uitstekende kwaliteit te leveren.

Een opvallend kenmerk van Franke-koffiemachines is hun focus op maatwerk en gebruiksgemak. Ze hebben intuïtieve bedieningspanelen en bieden vaak programmeerbare instellingen, zodat je de koffie kunt aanpassen aan jouw persoonlijke smaakvoorkeuren. Of je nu een enkele espresso wilt of een complexe koffiespecialiteit met melk, Franke-machines bieden vaak diverse opties.

Franke biedt zowel volautomatische als halfautomatische koffiemachines. Volautomatische machines malen de koffiebonen, zetten de koffie en bereiden melkspecialiteiten automatisch met één druk op de knop. Halfautomatische machines geven je meer controle over het koffiezetproces, waarbij je de maling, waterdruk en extractietijd handmatig kunt aanpassen.

Veel Franke koffiemachines zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om een consistente kwaliteit te garanderen. Zo maken sommige modellen gebruik van intelligente zetprocessen en automatische aanpassingen om de extractie en aroma’s te optimaliseren. Andere modellen hebben geïntegreerde melkschuimsystemen voor het bereiden van perfect opgeschuimde melk.

Franke hecht ook veel belang aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Veel van hun koffiemachines zijn ontworpen met energiebesparende functies en hebben een laag stroomverbruik in stand-by modus. Bovendien worden hoogwaardige materialen gebruikt om de duurzaamheid en lange levensduur van de machines te garanderen 

Franke koffiemachine op kantoor?

Overtuigd van de Zwitserse perfectie van Franke koffiemachines? Zwager Koffie is exclusief partner van Franke koffiesystemen, waardoor wij niet alleen deze unieke koffiemachines kunnen plaatsen, maar ook qua onderhoud en service zijn wij zelfstandig in staat om deze machines optimaal te laten draaien in jullie organisatie. 

Franke koffiemachine zijn altijd voorradig en dus snel leverbaar. Binnen 7 dagen staat deze Zwitserse alleskunner al op je kantoor koffie te zetten.

Ook genieten van deze machine? Bel ons snel (024-2120324) of mail ons (contact@zwagerkoffie.nl) om een vrijblijvende offerte. Direct een offerte aanvragen voor deze koffiemachine kan ook via onderstaande link.