Jura Claris Filter Pro Smart Rfid

€ 49,95
-
+

Over dit product 

Koffie bestaat voor ruim 98 procent uit water. De perfecte kwaliteit van het water is dan ook van cruciaal belang voor een volmaakt koffieresultaat. Met Jura Claris Pro Smart waterfilte zorg je voor een goede waterfiltratie en daarmee een betere koffiesmaak voor jouw Jura koffiemachine op het werk, thuis of in de horeca.

Deze Jura Claris Pro Smart waterfilter is uitsluitend bedoeld voor de Jura WE en X-serie, te weten de Jura WE6, Jura WE8, Jura X6, Jura X8 en de Jura X10.

Omschrijving

Koffie bestaat voor ruim 98 procent uit water
De perfecte kwaliteit van het water is dan ook van cruciaal belang voor een volmaakt koffieresultaat. Met CLARIS Smart zorgt JURA voor een ware revolutie op het gebied van waterfiltratie. Voor het eerst communiceert een volautomaat* dankzij de moderne RFID-technologie (Radio-frequency Identification) permanent met de filter. Deze herkent of een filter geplaatst is, en activeert vervolgens automatisch de juiste modus. Bovendien wordt voortdurend informatie over het filtergebruik verzameld, en wordt een melding uitgegeven als de filter uitgewerkt is. Hierdoor is niet alleen de filtervervanging ongekend eenvoudig, maar is CLARIS Smart eveneens in staat om effectief te functioneren.


Geschikt voor:
Alle machines met het IWS (Intelligent Water System). Onder andere: Jura Impressa: J6, D6, D4, Z10, Z8, Z6, E6, E60, , ENA 4, E600, S8, E8, E80, E800 en ENA 8. Maar ook de zakelijke machines: WE6, WE8, X6, X8 en X10.

Attentie: Heeft u een machine uit de ENA serie en zit er momenteel een Smart Mini filter in uw machine ? Dan dient u het verlengstukje van de filter in te korten, door deze in elkaar te schuiven. Zo past deze grotere (en voordeligere) smart filter in uw machine.

Voor de machines uit de D- en E- serie dient u gebruik te maken van het bij de machine meegeleverde verlengstuk om de filter te verlengen en vast te zetten in het reservoir.

De Claris Smart waterfilters passen ook in Jura machines die gebruik maken van het Claris Blue waterfilter!

Gerelateerde producten