Jura WE6

€ 0,00

Koffie bevordert de creativiteit, de communicatie en verhoogt het welzijn. Dat is de reden waarom JURA de Jura WE6 heeft ontwikkeld. “Plug-and-play” met een koffiemachine die mensen in staat stelt om stijlvol van hun favoriete koffievariëteit te genieten op de werkvloer. De grootste troeven van de Jura WE6 zijn de flexibiliteit, esthetiek en de eenvoudige bediening. En uiteraard ook de vergrote capaciteit van het bonenreservoir, de watertank en residubak.

  • Pulse Extraction Process (P.E.P.®) voor koffiespecialiteiten van barista-kwaliteit;
  • Intelligent Water System (I.W.S.®) met automatische filterdetectie (RFID) terwijl de CLARIS Pro Smart voor een perfecte kwaliteit van het water zorgt;
  • De aan de voorzijde gepositioneerde toetsen leiden linea recta naar de gewenste koffiespecialiteit. Dankzij de moderne TFT-kleurendisplay spreekt de bediening volledig voor zich;
  • Acht klassieke koffiespecialiteiten kunnen heel gemakkelijk worden bereid: met één druk op de knop.

Omschrijving

Waar klanten, medewerkers en gasten van koffie genieten, heerst een aangename sfeer. Koffie zorgt voor een ontspannen, productieve omgeving en bevordert de communicatie. Het inspireert en stimuleert de creativiteit. Daarom is er geen werkplek denkbaar zonder koffie. De nieuwe Jura WE6 bereidt op een professionele manier het hele assortiment koffieklassiekers, van ristretto en espresso tot café crème. Met een waterreservoir van 3 liter, een bonenreservoir voor 500 gram koffiebonen en een koffieresidubak met capaciteit voor 25 porties is het de ideale oplossing voor locaties waar dagelijks ongeveer 30 koffiespecialiteiten worden geconsumeerd. Innovatieve technologieën zorgen voor een revolutie in koffiegenot. Toetsen aan de voorzijde van de machine en een moderne TFT-display maken de bediening zelfs voor onervaren gebruikers uitermate eenvoudig. De schakelaar voor heetwater- en stoombereiding is net zo lang getest tot deze ergonomisch optimaal was voor de testpersonen. Voor JURA is dit een verdere stap naar perfectie.

State-of-the-art technologieën voor ultiem genot
De WE6 biedt een keuze uit 8 koffieklassiekers. Omdat JURA het zetproces van de kortekoffiespecialiteiten heeft geperfectioneerd, bereidt de Jura WE6 deze specialiteiten altijd op barista-niveau. De Professional Aroma Grinder zorgt voor een perfecte maling met behoud van 12,2 % extra aroma*. De variabele zeteenheid varieert van 5 tot 16 gram en zorgt elk moment voor ideale zetomstandigheden. Het door JURA ontwikkelde Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd. Bij de bereiding van ristretto en espresso wordt het hete water met korte tussenpozen door de gemalen koffie geperst.

TÜV-gecertificeerde hygiëne-garantie
Hygiëne is essentieel op de werkplek. Daarom zorgen de geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s - in combinatie met speciaal voor JURA-machines ontwikkelde reinigingsproducten - voor optimale hygiëne, met één druk op de knop. De hygiëne is zelfs gecertificeerd door TÜV Rheinland en dat maakt de WE6 een uitstekende keuze voor bedrijven met een HACCP-concept**.

Zo individueel als uw wensen
Omdat de koffiewensen per situatie verschillen, biedt de Jura WE6 diverse programmerings- en aanpassingsmogelijkheden. De hoeveelheid gemalen koffie en water kan bijvoorbeeld worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren en aan de kopjes en glazen die gebruikt worden. Het is ook mogelijk om de voorkeur in te stellen voor bepaalde koffiespecialiteiten door andere specialiteiten uit te schakelen. Op verzoek zijn verschillende modi beschikbaar waarmee vooraf gemaakte instellingen of de hoeveelheid in de kopjes pas gewijzigd kunnen worden na de invoer van een specifieke toetscombinatie. Bedieningsfouten worden hiermee voorkomen.

Specificaties
Merk Jura
Aantal koppen / dag Minder dan 50
Koffiesoort Koffiebonen
Water Waterreservoir
Afmeting (BxDxH) 29,5 x 41,9 x 44,4 cm
Energieklasse A
Koffievarianten Koffie, Espresso, Ristretto
Gescheiden heet wateruitgifte Ja
Sterkteregeling Ja
Touchscreen Nee
Vaste Wateraansluiting Nee
Kanfunctie Nee
Containerindeling 1 container
Gerelateerde producten