Jura WE8

€ 0,00

De succesvolle zakelijke volautomaat koffiemachine is nog verder geperfectioneerd. Met de Jura WE8 bereidt u nu in totaal 16 verschillende specialiteiten met één druk op de knop. Nieuwe verleidelijke opties zijn nu espresso macchiato, espresso doppio, koffie speciaal en water voor groene thee met één druk op de knop. De nieuwe uitloop voor microschuimG2 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en blinkt uit met zijn look & feel. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melkschuim tovert de Jura WE8 cappuccino en andere specialiteiten steeds met de beste microschuimkwaliteit.

Omschrijving

Een werkplek zonder koffie is ondenkbaar. Koffie inspireert en stimuleert de creativiteit. Bovendien bevordert het de communicatie. Daarom heeft JURA koffiemachines ontwikkeld voor ultiem koffiegenot op locaties waar dagelijks zo’n 30 kopjes koffie worden gedronken: de WE-serie. De Jura WE8 biedt een keuze uit 16 verschillende specialiteiten. Met één druk op de knop stroomt de gekozen specialiteit in het kopje! 

Innovatieve technologieën – perfecte koffiekwaliteit
In de Jura WE8 heeft JURA de modernste technologieën toegepast. Het door JURA ontwikkelde Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd van korte-koffiespecialiteiten: bij de bereiding van ristretto en espresso wordt heet water met korte tussenpozen door de gemalen koffie geperst. Voor koffie op barista-niveau. De Professional Aroma Grinder zorgt voor een perfecte maling met behoud van 12,2 % extra aroma*. De uitloop voor microschuimG2 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en garandeert koffiespecialiteiten met perfect melkschuim.

TÜV-gecertificeerde hygiëne
Hygiëne is essentieel op werkplek. Daarom is de Jura WE8 een uitstekende keuze voor gebruik op de werkplek, want deze machine biedt, net als alle JURA-koffiemachines, TÜV-gecertificeerde hygiëne. Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s zorgen - in combinatie met speciaal voor JURA ontwikkelde reinigingsproducten – voor optimale hygiëne, met één druk op de knop.

Eenvoudige bediening, veel keuzemogelijkheden
De Jura WE8 is mooi en compact. Toetsen aan de voorzijde en een moderne TFT-display maken de bediening ervan zeer eenvoudig. De machine biedt een keuze uit 16 verschillende specialiteiten. Van koffieklassiekers als ristretto en espresso tot espresso macchiato, espresso doppio, koffiespeciaal en water voor groene thee. Maar ook zijn er mogelijkheden om individueel de koffiesterkte en de waterhoeveelheid voor koffie in te stellen. Met al zijn keuzemogelijkheden is de WE8 dan ook de perfecte koffiemachine voor locaties waar dagelijks zo’n 30 kopjes koffie worden gedronken.

Specificaties
Merk Jura
Aantal koppen / dag Minder dan 50
Koffiesoort Koffiebonen
Water Waterreservoir
Afmeting (BxDxH) 29,5 x 41,9 x 44,4 cm
Koffievarianten Koffie, Caffe Latte, Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, Ristretto, Espresso Macchiato, Flat White, Koffie Speciaal
Gescheiden heet wateruitgifte Ja
Sterkteregeling Ja
Touchscreen Nee
Vaste Wateraansluiting Nee
Kanfunctie Nee
Containerindeling 1 container
Gerelateerde producten