Jura X8

€ 0,00

De nieuwe Jura X8 is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik op locaties waar dagelijks zo’n 80 koppen koffie worden geserveerd. De koffiemachines uit deze serie kenmerken zich – naast een hoge capaciteit – door flexibiliteit, eenvoud en intuïtief gebruik. De geïntegreerde blokkeerfunctie en de vergrendelbare bonen- en waterreservoirs maken de machines uitermate geschikt voor gebruik in zelfbedieningslocaties.

Deze Jura X8 koffiemachine is bij Zwager Koffie te koop, te lease of te huur per maand tegen de scherpste tarieven. Vraag nu snel en vrijblijvend een offerte aan, of download eerst de brochure voor nog meer informatie over de Jura X8.

Omschrijving

Met de introductie van de Jura X8 brengt JURA een koffiemachine op de markt die speciaal is ontwikkeld voor locaties waar gemiddeld zo’n 80 koppen koffie per dag worden gedronken. De machine is zeer veelzijdig en gemakkelijk te bedienen. Er is keuze uit 21 specialiteiten die met één druk op de knop in het kopje stromen! Daarom is de X8 bij uitstek geschikt voor grotere kantoren, zelfbedieningslocaties en catering.

Veelzijdig
De Jura X8 is een uiterst veelzijdige en betrouwbare allrounder. De koffiemachine kan in totaal 21 koffiespecialiteiten bereiden, variërend van specialiteiten met melk en melkschuim tot zwartekoffiespecialiteiten. Met één druk op de knop! Dankzij de in hoogte verstelbare dubbele uitloop kunnen zelfs twee koffiespecialiteiten tegelijk worden bereid. Ook een kan koffie en theewater van verschillende temperatuur behoren tot de mogelijkheden.

Perfecte koffiespecialiteiten
De kwaliteit van de koffiespecialiteiten is uitzonderlijk goed. Het Intelligent Water System (I.W.S.®) detecteert automatisch het filter. Het unieke Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd en garandeert ook bij korte koffiespecialiteiten een maximum aan aroma. De Professional Aroma Grinder zorgt voor een perfecte maling met behoud van 12,2 % extra aroma*. Bij koffiespecialiteiten met melk wordt automatisch omgeschakeld
van melk naar melkschuim. De melkuitloop bevindt zich centraal aan de voorzijde en kan eenvoudig gereinigd worden. Hiermee is perfecte hygiëne gegarandeerd.

Inzetbaar op diverse plaatsen
De Jura X8 werkt plug & play, hierdoor kan hij zowel perfect ingezet worden als vaste koffievoorziening en als flexibele oplossing. De koffiemachine kan naar behoefte worden uitgebreid met accessoires zoals de koppenwarmer, de Cool Control of het betalingssysteem. Het bonen- en waterreservoir kunnen worden afgesloten als bescherming tegen invloeden van buitenaf. Geïntegreerde blokkeerfuncties voorkomen verkeerde handelingen bij
bijvoorbeeld de reinigingsprogramma’s. Dit maakt de Jura X8 zeer geschikt voor zelfbedieningslocaties.

Specificaties
Merk Jura
Aantal koppen / dag 50 tot 150 koppen
Koffiesoort Koffiebonen
Water Waterreservoir
Afmeting (BxDxH) 29,5 x 41,9 x 44,4 cm
Energieklasse A
Koffievarianten Koffie, Caffe Latte, Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, Ristretto, Espresso Macchiato, Flat White, Koffie Speciaal
Gescheiden heet wateruitgifte Ja
Sterkteregeling Ja
Touchscreen Nee
Vaste Wateraansluiting Nee
Kanfunctie Ja
Containerindeling 1 container
Gerelateerde producten