Search
Close this search box.

Jura

Pure passie in iedere kop

Wij brengen de wereld naar jou kopje koffie.

Koffiemachines van Jura

Jura Koffiemachines

Jura is een Zwitsers merk dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige koffiemachines. Het bedrijf werd opgericht in 1931 en staat bekend om zijn innovatieve technologieën en stijlvolle ontwerpen.

Jura biedt een breed scala aan koffiemachines die geschikt zijn voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik in bijvoorbeeld kantoren, restaurants en cafés. Ze hebben verschillende modellen en series om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen.

Een van de opvallende kenmerken van Jura-koffiemachines is het gebruik van volautomatische systemen. Deze machines malen de koffiebonen, zetten de koffie en schuimen zelfs melk op, waardoor je met een druk op de knop een heerlijke kop koffie kunt bereiden. Jura heeft ook geavanceerde technologieën, zoals het Pulse Extraction Process (P.E.P.®), dat een optimale extractietijd en aroma garandeert, en het Intelligent Water System (I.W.S.®), dat zorgt voor een perfecte waterkwaliteit.

Jura-koffiemachines bieden een grote verscheidenheid aan koffieopties, van espresso en cappuccino tot latte macchiato en ristretto. Ze hebben ook verschillende instellingen waarmee je de sterkte, temperatuur en maalgraad van de koffie kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur.

Naast de functionaliteit staan Jura-koffiemachines bekend om hun duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur. Jura heeft ook een eigen onderhoudssysteem, waaronder automatische reinigingsprogramma’s en geïntegreerde ontkalkingsopties, om ervoor te zorgen dat de machine in optimale conditie blijft.

Het is belangrijk op te merken dat Jura-koffiemachines over het algemeen een investering zijn vanwege hun prijsklasse in het hogere segment. De prijzen variëren afhankelijk van het model en de functionaliteiten die je zoekt.

Jura koffiemachine op kantoor?

Overtuigd van de Zwitserse perfectie van Jura koffiemachines? Zwager Koffie is exclusief partner van Jura koffiesystemen, waardoor wij niet alleen deze unieke koffiemachines kunnen plaatsen, maar ook qua onderhoud en service zijn wij zelfstandig in staat om deze machines optimaal te laten draaien in jullie organisatie. 

Jura koffiemachine zijn altijd voorradig en dus snel leverbaar. Binnen 7 dagen staat deze Zwitserse alleskunner al op je kantoor koffie te zetten.

Ook genieten van deze machine? Bel ons snel (024-2120324) of mail ons (contact@zwagerkoffie.nl) om een vrijblijvende offerte. Direct een offerte aanvragen voor deze koffiemachine kan ook via onderstaande link.