Search
Close this search box.

Professionele Koffiemachines

Maak een keuze uit ons breed assortiment koffiemachines van uitsluitend A-merken.

  • Profiteer direct van kortingen op A-merk koffiemachines
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Aanschaf op koop, huur of via lease mogelijk
  • Landelijk dekkende service-organisatie

Voor ieder bedrijf een passende koffiemachine

Sorteer op

Koffiemachines van Zwager Koffie

Er zijn veel verschillende koffiemachines op de markt, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. De beste koffiemachine voor jou hangt af van je specifieke behoeften en voorkeuren. Hier zijn enkele populaire categorieën van koffiemachines om te overwegen:

Espresso machines bieden de mogelijkheid om authentieke espresso en espresso-gebaseerde dranken te zetten. Ze variëren van handmatige machines tot volautomatische machines. Volautomatische machines bieden gemak en vereisen minder handmatige bediening.

Deze machines zetten koffie door heet water door een papieren filter met gemalen koffie te laten lopen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en ideaal voor het zetten van grotere hoeveelheden koffie.

Pistonmachines, ook bekend als cafetières of French press, zijn eenvoudige, handmatige koffiemachines. Ze gebruiken druk om heet water door gemalen koffie te duwen, resulterend in een volle, aromatische kop koffie.

Capsulemachines maken gebruik van voorgevulde koffiecapsules, waardoor het zetten van koffie snel en gemakkelijk is. Er zijn veel merken en smaken beschikbaar, maar je bent beperkt tot de capsules die compatibel zijn met je machine.

Deze machines malen de koffiebonen, zetten de koffie en creëren zelfs melkschuim voor dranken zoals cappuccino of latte. Ze bieden gemak en veel programmeerbare opties voor gepersonaliseerde koffiedranken.

Bij het kiezen van de beste koffiemachine is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals budget, gewenste functionaliteiten, gemak, onderhoud en persoonlijke smaakvoorkeuren. Het kan ook nuttig zijn om beoordelingen en ervaringen van andere gebruikers te raadplegen. Graag helpen wij van Zwager Koffie u bij het maken van de juiste keuze voor een (nieuwe) koffiemachine.

Proefplaatsing

Kom je er niet helemaal uit en twijfel tussen een aantal koffiemachines? 

Naast een persoonlijk advies, waar we graag voor langskomen, is het ook mogelijk bij Zwager Koffie om een proefplaatsing aan te vragen. Tijdelijk plaatsen we dan een koffiemachine naar wens op locatie, om zo voor een (korte) periode te kijken of deze koffiemachine aansluit bij jullie wensen en eisen. 

Pas na afloop van de proefperiode zullen we evalueren of de machine kan blijven staan, of dat een andere invulling beter is. 

Wil jij ook een nieuwe koffiemachine op proef? Vraag direct naar de mogelijkheden en wij nemen snel met je contact op. 

Hulp nodig?

Lukt het niet om een koffiemachine uit te zoeken of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Wij staat dagelijks klaar voor (nieuwe) klanten om hen hierin te helpen en ondersteunen. Samen met jou kijken we welke koffiemachine het beste zou aansluiten bij jouw organisatie.

Vragen die hierbij belangrijk zijn:

  • Waarvoor ga je de koffiemachine gebruiken?
  • Hoeveel mensen gaan er gebruik maken van de koffiemachine?
  • Welk type koffie (bonen, instant, liquid, freshbrew) wil je gebruiken?
  • Hoe zit het met de wateraansluiting?
  • Op welke termijn heb ik een nieuwe koffiemachine nodig?

Bij al deze vragen komen weer nieuwe vragen en ideeen naar boven. Wij helpen je graag bij het maken van deze keuzes. Eén van onze koffiespecialisten komt graag bij je langs om samen te kijken naar de mogelijkheden. Snel een afspraak maken? Neem dan telefonisch 024-2120324 of per mail contact@zwagerkoffie.nl contact met ons op.

Of vraag direct een offerte aan: