Koffiemelk Cups

€ 12,95
-
+

Over dit product

Op zoek naar cappuccino melk? Dan ben je hier aan het juiste adres. Zwager Koffie heeft een uitgebreid assortiment aan melk in verschillende varianten. Een kantoor is niet voor te stellen zonder koffie en daar hoort koffiemelk bij.

Zwager Koffie koffiemelkcups zijn verpakt per doos met 240 cups van 7,5 gram koffiemelk. 1 koffiemelkcupje is precies goed voor 1 kopje koffie. 7,5% vet.

Omschrijving

In de Zwager Koffie online webwinkel kunt u de beste producten vinden zoals melkcups, suikersticks, koffie, thee, bekers en nog veel meer, want niet alleen de melk in uw koffie moet gewoon goed zijn. U kunt kiezen tussen verschillende soorten producten zoals sticks, pakken melk of melkcups, waardoor u precies de producten kunt kiezen die op uw kantoor van toepassing zijn. U weet dan zeker dat u zonder zorgen van de lekkerste koffie met melk kunt gaan genieten.

Gaan de koffiemelk cups er ook altijd zo hard doorheen op uw kantoor? Vrees niet, want bij de Zwager Koffie webwinkel kunt u de beste producten kiezen in een hoeveelheid die voor u van toepassing zijn. Zo hoeft u nooit meer naast te grijpen. Als u graag uw koffie met melk drinkt, dan is het namelijk ontzettend vervelend als u gedwongen bent uw koffie zwart te drinken. Daarom kunt u bij Zwager Koffie de beste producten, zoals creamersticks, vinden voor uw organisatie en ervoor zorgen dat deze altijd op voorraad zijn.

Gerelateerde producten