Search
Close this search box.

Koffie nodig?

Smaakvolle aanvullingen voor jouw koffiebeleving!

Vraag hier direct een offerte aan voor een nieuwe koffiemachine of voor enkel de levering van ingrediënten.

  • Profiteer van besparing op huidige kosten
  • Overname van bestaande contracten
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • Uit voorraad leverbaar
  • Geen vaste afname verplichtingen of onderhoudscontracten

Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan

Hulp nodig?

Lukt het niet om een koffiemachine uit te zoeken of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Wij staat dagelijks klaar voor (nieuwe) klanten om hen hierin te helpen en ondersteunen. Samen met jou kijken we welke koffiemachine het beste zou aansluiten bij jouw organisatie. 

Vragen die hierbij belangrijk zijn:

  • Waarvoor ga je de koffiemachine gebruiken?
  • Hoeveel mensen gaan er gebruik maken van de koffiemachine?
  • Welk type koffie (bonen, instant, liquid, freshbrew) wil je gebruiken?
  • Hoe zit het met de wateraansluiting?
  • Op welke termijn heb ik een nieuwe koffiemachine nodig?

 

Bij al deze vragen komen weer nieuwe vragen en ideeen naar boven. Wij helpen je graag bij het maken van deze keuzes. Eén van onze koffiespecialisten komt graag bij je langs om samen te kijken naar de mogelijkheden. Snel een afspraak maken? Neem dan telefonisch (024-2120324) of per mail (contact@zwagerkoffie.nl) contact met ons op.

 

Door onderstaand formulier in te vullen kun je ook snel en eenvoudig in contact komen.

Proefplaatsing

Kom je er niet helemaal uit en twijfel tussen een aantal koffiemachines? 

Naast een persoonlijk advies, waar we graag voor langskomen, is het ook mogelijk bij Zwager Koffie om een proefplaatsing aan te vragen. Tijdelijk plaatsen we dan een koffiemachine naar wens op locatie, om zo voor een (korte) periode te kijken of deze koffiemachine aansluit bij jullie wensen en eisen. 

Pas na afloop van de proefperiode zullen we evalueren of de machine kan blijven staan, of dat een andere invulling beter is. 

Wil jij ook een nieuwe koffiemachine op proef? Vraag direct naar de mogelijkheden en wij nemen snel met je contact op. 

besparen op zakelijke koffiekosten?

Bij Zwager Koffie zijn we gespecialiseerd in het (op een vrijblijvende manier) aanbieden van besparingen op huidige koffiekosten.  Wij zien namelijk veel organisaties, stichtingen of verenigingen vastzitten aan lopende overeenkomsten met daarbij soms vaste afnameverplichtingen. 

Door samen met onze klanten te kijken naar hun huidige contracten en situatie, maken we inzichtelijk waar de besparingen te behalen zijn. Enerzijds kan dit zitten in het onderhoud, maar anderzijds komt het veelal voor dat er gewoon simpelweg te veel betaald wordt voor de huidige ingredienten. 

Eén van onze medewerkers komt graag bij je langs om samen te kijken hoe de invulling van de koffie op het werk nu geschied. Direct en geheel vrijblijvend maken wij inzichtelijk hoe Zwager Koffie op jouw kosten kan besparen. 

Wil je niet wachten tot wij jou benaderen? Vul dan bovenstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Overnemen bestaande overeenkomsten

Veel bedrijven zitten ten onrechte vast aan lopende (vaak te dure) contracten. Dit zijn contracten voor de huur van een koffiemachine, onderhoudscontracten of vaste afnameverplichtingen.

Deze vastzittende contracten kunnen in de loop der tijd uitlopen tot een hoge druk qua kosten. Wij vinden het belangrijk om jaarlijks (of eerder) onze eigen contracten tegen het licht te houden samen met onze klanten. Hierdoor blijven de contracten altijd up-to-date en betaal je bij Zwager Koffie nooit te veel voor je koffiemachine, onderhoud of ingrediënten.

Naast onze eigen contracten, houden we ook graag concurrerende contracten tegen het licht. Samen met jou kijken we naar de inhoud, looptijd en verplichtingen van je huidige overeenkomsten. Veelal komen we tot de conclusie dat een overstap naar Zwager Koffie financiële vooruitgang betekend. 

Graag komen wij langs op locatie om samen met jou (vrijblijvend) te kijken naar de mogelijkheden.