Search
Close this search box.

Pure passie in iedere kop

Wij brengen de wereld naar jou kopje koffie. Van koffiebonen tot een nieuwe koffiemachine.

Bij Zwager Koffie ben je aan het juiste adres voor de volledige invulling van je koffievoorziening en koffiecorner. 

Wij zijn Zwager Koffie

Bij Zwager Koffie hechten wij waarde aan tradities en familie, we maken graag mooie herinneringen onder het genot van een (h)eerlijke kop koffie. Om dit te bereiken zoeken we voortdurend naar de mooiste koffies van over de hele wereld, om voor u deze op de juiste en meest heerlijke manier te branden. Zo heeft u voortdurend de juiste koffie, zowel thuis als op kantoor.

Dagelijks leveren en bevoorraden wij onze klanten van de lekkerste koffie, thee en ingrediënten. Of dit nu koffiebonen, instant koffie, freshbrew of liquid koffie is, Zwager Koffie heeft alles in huis om u compleet te ontzorgen thuis of op het werk. Nieuwe koffievoorziening nodig op het werk? Wij komen graag bij u langs om dit gezamenlijk door te nemen.

Bij Zwager Koffie streven we naar de hoogste kwaliteit in elke kop koffie die we leveren. Onze koffie-experts selecteren zorgvuldig de beste koffiebonen van gerenommeerde koffieboeren over de hele wereld. Deze bonen worden vervolgens op ambachtelijke wijze gebrand in onze eigen branderij, waarbij we de unieke smaken en aroma’s van elke koffiesoort tot hun recht laten komen.

Onze toewijding aan kwaliteit gaat verder dan alleen de koffie zelf. We zorgen ervoor dat onze klanten worden voorzien van hoogwaardige koffiemachines en apparatuur die voldoen aan hun specifieke behoeften. Of het nu gaat om een kleine espressomachine voor thuisgebruik of een geavanceerde koffiemachine voor een druk kantoor, wij bieden op maat gemaakte oplossingen en installeren en onderhouden de apparatuur met de grootste zorg.

Naast het leveren van koffie en apparatuur, bieden wij ook uitgebreide training en ondersteuning aan onze klanten. Onze barista’s staan klaar om hun kennis en expertise te delen, zodat u de kunst van het koffiezetten kunt perfectioneren en uw gasten of collega’s kunt verwennen met professioneel bereide koffiedranken.

Bij Zwager Koffie geloven we in persoonlijke service en langetermijnrelaties met onze klanten. We luisteren naar uw wensen, adviseren op basis van onze ervaring en streven naar een samenwerking waarbij uw tevredenheid altijd centraal staat. Ons team van enthousiaste professionals staat klaar om u te helpen de ultieme koffiebeleving te creëren, elke dag weer.

Ontzorging op het gebied van koffie, thee, ingrediënten en meer

Waarom Zwager Koffie?

Topkwaliteit

Al onze producten zijn met de grootste zorg samengesteld voor optimale kwaliteit. Samen met onze partners zoeken we continu naar optimalisatie van onze producten.

Flexibiliteit

Bij Zwager Koffie heeft u gedurende uw overeenkomst flexibiliteit. Aanpassingen binnen uw contract zijn ten alle tijden mogelijk.

Bereikbaarheid

In onze branche is het belangrijk om beschikbaar te zijn voor onze klanten wanneer zij ons nodig hebben. Bij Zwager Koffie kunt u ons en onze medewerkers altijd bereiken.

Onze Passie voor Koffie

Maar Zwager Koffie is meer dan alleen een merk. Het is een gemeenschap, een plek waar mensen samenkomen en verhalen delen. We geloven in de kracht van samenzijn en willen een sfeer van warmte en gastvrijheid creëren waar iedereen zich welkom voelt. Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn ook kernwaarden van Zwager Koffie.

We streven ernaar om op een ethische en milieuvriendelijke manier te werken, waarbij we samenwerken met koffieboeren die zich inzetten voor duurzame teeltpraktijken. Daarnaast ondersteunen we lokale gemeenschappen en liefdadigheidsprojecten om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen.

Of je nu een doorgewinterde koffieliefhebber bent of pas net je eerste stappen zet in de wereld van koffie, Zwager Koffie heet je van harte welkom. Laat ons je meenemen op een smaakvolle reis en ontdek de rijkdom en diversiteit van koffie. Stap binnen, adem de verleidelijke geur in en laat je verwennen door de verfijnde smaken die Zwager Koffie te bieden heeft.

Toe aan nieuwe koffie?

Wij van Zwager Koffie vinden het erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Graag helpen we je bij het maken van de juiste keuze. Dit doen we door persoonlijk contact en op locatie bij u om te kijken welke koffiemachine het best tot zijn recht komt.