FAQ items aan het laden...

Een koffiemachine een nieuw leven geven?

Wij vinden het ook zonde om een koffiemachine zomaar weg te doen of deze niet te repareren. Daarom hebben wij refurbished koffiemachines in ons assortiment, op deze manier helpen we samen mee aan het hergebruiken van deze machines. Zo kunt u genieten van uw overheerlijke koffie zonder dat daarvoor een nieuwe machine gemaakt moet worden. Ons serviceteam zorgt er uiteraard voor dat de koffiemachine(s) gebruiksklaar zijn.

Onze refurbished koffiemachines.

Mede door onze intensieve samenwerking kunnen we deze mooie refurbished koffiemachines aanbieden voor een nog mooiere prijs. De koffiemachines die we aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit en gaan u veel heerlijke koffiemomenten opleveren. Tevens bieden wij onze klanten gratis levering van koffie en ingrediënten aan, zoals thee en bijproducten. Door onze naadloze samenwerking met Saeco, leveren wij alle Saeco refurbished koffieautomaten volledig kosteloos op de gewenste plek, waarbij we tijdens de installatie een volledige instructie en training geven van de koffieautomaat, zodat u direct aan de slag kan met het maken van de perfecte koffie. Problemen gedurende de looptijd lossen wij op met gratis service en onderhoud door ons serviceteam. Hierdoor profiteert u optimaal van de juiste zorg en onderhoud.

De Saeco koffiemachines

De nieuwe refurbished koffiemachines, nu beschikbaar bij Zwager Koffie.

 Aulika Evo Top HSC 

Informatie

Vul hier uw gegevens in

Zodat we u de informatie kunnen sturen die u wenst te ontvangen.

“Door deze refurbished machine geniet ik dagelijks van heerlijke koffie.”

A. van Kempen, facility manager Nijmegen

Eenvoudige bediening op het interactief beeldscherm

De Aulika Evo Top HSC beschikt over de perfecte combinatie van het modern en geavanceerd ontwerp van de toekomst en de robuuste, betrouwbare technologie waar u naar verlangt. Geschikt voor bedrijven, MKB, kantoren en verenigingen. De technische oplossingen van de Aulika EVO Top HSC zijn samengevoegd in een nieuw touchpad met blauwe en witte led achtergrondverlichting, die middels het gebruik van pictogrammen een breed scala aan directe dranken aanbiedt. Deze LED’s worden in- en uitgeschakeld na de fasen van de drankbereiding, wat voor een elegante tint zorgt.

Talloze uitbreidingen

Zwager Koffie biedt al haar klanten refurbished koffieautomaten aan waaronder de Saeco Aulika Evo Top HSC, bij deze refurbished koffiemachine zijn er verschillende accesoires waardoor men de koffiemachine nog meer kan aanpassen aan de eigen voorkeuren en eisen. Denk hierbij aan een bijpassende koelkast, een melkkoeler en onder andere een betaalsysteem.

Overstapservice

Zwager Koffie helpt om van uw huidige (vaak te dure) contract af te komen met onze overstapservice. Wij realiseren een besparing tot wel 40% op uw huidige kosten. Heeft u nog een lopend contract en wilt u graag overstappen, of wilt u vrijblijvend een adviesgesprek? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, bellen kan ook via telefoonnummer 024-2120324 of per mail contact@zwagerkoffie.nl.