Franke Reinigingstabletten

€ 29,50
-
+

Over dit product

Franke reinigingstabletten voor Franke koffiemachines reinigen uw machine krachtig en voorkomen slijtage aan de onderdelen. Precies de juiste dosering voor uw Franke koffiemachine.

Franke reinigingstabletten 100 x 2,3 g, reiniging. Originele reinigingstabletten van Franke BK328400. Zeer geschikt voor de reiniging van alle koffiemachines van Franke.

De tabletten zijn optimaal afgestemd op het automatische reinigingsprogramma van het Franke koffiezetapparaat in vorm, receptuur en doseerhoeveelheid en verwijderen voorzichtig koffieoliën uit de zeefjes.

Bestel nu online de Franke reinigingstabletten in het blikje van 100 x 2,3 g.

Omschrijving

Reinigingstabletten voor elk koffiesysteem

Om langdurig te kunnen genieten van uw koffiesystemen van FRANKE is het belangrijk om de koffieapparaten regelmatig grondig te reinigen. Hiermee bespaart u op onderhoud en service. In ons assortiment bieden wij daarom ook speciale reinigingstabletten voor alle soorten professionele FRANKE koffiesystemen.

Deze speciale reinigingstabletten zijn zeer geschikt voor de professionele koffiesystemen van Franke. In het geval van de volledig automatische espressomachine is een speciaal vakje gereserveerd voor de tabletten. In de handleiding van elk FRANKE koffieapparaat staat helder omschreven hoe u de reinigingstabletten kunt gebruiken. Daarnaast zijn de tabletten dagelijks te gebruiken voor een optimaal hygiënisch resultaat.

De reinigingstabletten passen ook heel goed in HACCP richtlijnen om het hygiënische niveau op pijl te houden in de werkomgeving. Zeker in een omgeving waar eten en drinken genuttigd wordt, is dat belangrijk.

 

Gerelateerde producten