Solute Melksysteemreiniger

€ 24,95
-
+

Over dit product

Solute melksysteemreiniger 1 liter  met handige doseerflacon voor 50ml per spoelbeurt. Voorkomt schimmelvorming in uw koffiemachine en reinigt krachtig, zonder dat de smaak van uw koffie wordt aangetast.

De melksysteemreiniger is geschikt voor alle merken en typen machines. Het verwijdert snel en eenvoudig melkvetten waarmee u voorkomt dat melkresten in uw machine achterblijven. Regelmatig reinigen van het melkcircuit voorkomt schimmelvorming. Veilig en efficiënt in gebruik met een hygiënische reiniging.

Omschrijving

Solute™ melksysteemreiniger is ontwikkeld voor het grondig reinigen van het melksysteem van volautomaten, stoompijpjes, melkkannetjes, opschuimers, slangen en koppelstukjes. De Solute melksysteemreiniger zorgt voor een optimale reiniging en lost op hygiënische wijze vastzittende melkresten en eiwitten moeiteloos op.  De melkreiniger is zowel koud als warm te gebruiken.

Melk bestaat uit water, vetten, eiwitten, lactose en zouten. In melk zitten eiwitdeeltjes waar bacteriën zich eenvoudig nestelen. Als melkresten achterblijven in uw koffiemachine produceert uw machine minder mooi en lekker melkschuim. Door regelmatig te reinigen kunt u de perfecte cappuccino, latte macchiato of café latte blijven serveren. 

Gerelateerde producten