Thee

Thee

De lekkerste theesoorten op een rij!

Thee

Producten 13-17 van 17

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 13-17 van 17

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vind je theesoort

Bradley's

De Bradley’s theesmaken zijn door hun frisse smaken een toevoeging voor iedere theeliefhebber. Zwager Koffie verkoopt niet alleen koffie, maar ook voor verschillende theesoorten ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen jij en jouw collega’s optimaal genieten van het nodige theemomentje. Bradley’s thee staat bekend om de goede kwaliteit en intense theebeleving. De prachtige verpakkingen in combinatie met de klassieke blends zorgen voor een dagelijkse favoriet van menig theeliefhebber.

Bradley’s is in verschillende smaken te bestellen. Doordat de thee in enveloppen zit blijft de thee vers en smaakbehoudend. De Bradley’s Favourites bevatten toegankelijke smaken en zijn zelfs verkrijgbaar in een display van 9 stuks. De theedoosjes zijn te herkennen aan de kleurrijke verpakkingen met Fairtrade certificering. Wij bieden de thee aan in 15 populaire smaken.

Tea of life

Alle thee van Tea of Life is 100% Fairtrade gecertificeerde thee. Door heatseal enveloppen te gebruiken blijft de thee vers en behoud het zijn aroma’s. Door met diverse keurmerken te werken is het een eerlijk theemerk voor de drinker en bovenal voor de theeproducenten in verschillende landen over de wereld. Door verschillende smaken aan te bieden is er altijd wel een smaak die perfect past bij jou!

Thee zonder cafeïne

Theïne en Cafeïne zijn 2 termen die regelmatig gebruikt worden in de koffie-theewereld. Veel mensen zien het als twee aparte stoffen maar in feite zijn ze hetzelfde. Er is namelijk geen verschil tussen theïne en cafeïne. Cafeïne in thee wordt theïne genoemd terwijl wanneer je koffie drinkt de cafeïne daadwerkelijk gewoon cafeïne heet. Ook in frisdranken en energie dranken zit cafeïne wat zorgt voor een verminderd gevoel van vermoeidheid. Door het drinken van koffie of thee krijg je dus een alerter gevoel omdat de stoffen die erin zitten uw vermoeidheid wegnemen.

Theïne/cafeïne is gemiddeld na ongeveer negen uur weg uit ons lichaam. De cafeïne wordt uitgescheiden via onze urine of afgebroken door de lever. Na 12 uur bevat het lichaam geen sporen meer van theïne. Let er dus op dat je niet te kort voor het slapen cafeïne binnen krijgt omdat je dan minder vermoeid bent en slechter slaapt.