Koffiemachines

Wie zijn wij?

Onze passie voor koffie delen we graag

Dit is onze passie!

Koffie is een beleving. Het is onderdeel van speciale momenten. Alledaagse rituelen of jaarlijkse tradities. Het is dagelijks onderdeel van ons leven. We willen iedereen van de (h)eerlijke Zwager Koffie laten genieten. Hoe? Successen vieren en van fouten leren. Met die gedachte willen we uit groeien tot de grootste koffieleverancier op het werk. Waarbij we bedrijven en medewerkers voorzien van de beste koffie en ingredi├źnten. Met passie en overgave werken we hier keihard aan. Samen met onze koffieleveranciers en medewerkers. Het gaat ons om jou. Want tevreden klanten helpen ons groeien.

MET ZWAGER KOFFIE BENT U OP ALLE FRONTEN VOORZIEN

Onze waarden

Bij Zwager Koffie hechten we waarde aan familie tradities en authenticiteit.

Als een waar familiebedrijf houden we tradities in leven en halen we mooie herinneringen op met een (h)eerlijke kop goede koffie. Met deze gedachte branden wij zelf onze koffiebonen, waarbij wij volledige controle en invloed hebben op het gehele proces van oogsten, branden en verpakken. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren op het gebied van onze koffie en de beleving die daarbij hoort. Met onze koffiemachines van A-merk kwaliteit in ons portfolio zijn we in staat om u in alle behoeftes te voorzien. Hiervoor zijn meerdere vormen van financiering of koop mogelijk. 

 

Brede kennis

Door onze brede kennis over koffie en koffie gerelateerde zaken leveren wij door het hele land koffiemachines van goede kwaliteit voor elk bedrijf. Onze eigen unieke koffiebonen kunnen hierbij niet missen. Benieuwd naar onze koffiebonen? Bekijk ze hier.

Onze eigen koffie past natuurlijk bij de beste koffiemachines. In ons portfolio hebben wij enkel koffiemachines van A-merk kwaliteit. Wij kunnen zo voor elk bedrijf en iedere locatie een perfecte koffiemachine realiseren. Wat uw wensen ook zijn, Zwager Koffie biedt de oplossing. Bekijk ons hele assortiment koffiemachines hier.

De koffie | Heerlijke smaken en optimale duurzaamheid

Dat stond centraal in het onderzoek naar de juiste samenstelling voor onze koffieblends. Alle koffieboeren die onze bonen produceren, krijgen een eerlijke prijs voor hun product. We houden daarmee grip op het volledige proces: van koffiebes tot de gebrande koffieboon.

De machines | Kwalitatief in topconditie

Met zorg kiezen we met wie we samenwerken. Alleen koffiemachines van A-merken halen onze selectie. Zo voorkomen we dat je problemen krijgt met je apparaat. Jou zo veel mogelijk ontzorgen. Daar gaat het ons om.  

.

Kopen of leasen: de keuze is aan jou

Sluit je een contract met ons? Dan kun je de machines kopen of leasen. We onderhouden en controleren je apparaat preventief. Door heel Nederland.