Koffiemachines

Wie zijn wij?

Onze passie voor koffie delen we graag

Wij zijn Zwager Koffie

Wij werken dagelijks hard om onze klanten te voorzien van de lekkerste koffie en ingrediënten voor op het werk, thuis of in de horeca. Met onze eigen landelijk dekkende serviceorganisatie leveren wij niet alleen kwalitatief goed koffie, maar ondersteunen wij ook bij storingen en service behoeftes. Dit doen we door altijd te zoeken naar samenwerking, met onze leveranciers en klanten.

Onze Service

Service & Onderhoud
Duurzaam
Topkwaliteit
Telefonisch support

ONZE PASSIE

Koffie is een beleving. Het is onderdeel van speciale momenten, alledaagse rituelen of jaarlijkse tradities. Het is een dagelijks onderdeel van ons leven, waarin we deze momenten met elkaar delen en afwisselen. Dit heeft ons ertoe aangezet om koffie te maken door en voor echte koffie liefhebbers. Want met passie gebrand, met passie bezorgd is met passie gezet. 

Samenwerken staat voor ons hierin centraal, waarbij we dagelijks met onze klanten en leveranciers in contact zijn om onze werkwijze te blijven optimaliseren. 

Lees meer over onze passie

We maken ons sterk voor eerlijke en gezonde koffie

Een gezonde, eerlijke en milieubewuste teelt en oogst. Dat is de basis: duurzaamheid. Daar maken we ons als koffiebedrijf sterk voor. Dat doen we door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Respect voor de koffieboeren en onze medewerkers. Brazilië. Guatemala. Ethiopië. You name it. We werken samen met boeren over de hele wereld via direct trade. Daarmee krijgen boeren een eerlijke prijs voor hun koffie. En dat zien we graag! Gegarandeerd duurzaam geteelde koffiebonen op je werkplek. Meer weten over dit onderwerp?

Lees de blog hier

KEUZES VAN ONZE KLANTEN

Wekelijks leveren wij bij vele nieuwe klanten hun zelf gekozen koffiemachine af. Na een uitgebreide instructie van de koffiemachine gaan onze klanten lekker aan het werk met een goede bak koffie. 
Soms kan het hierdoor pretig zijn om te weten welke keuzes andere organisaties maken, dus hierbij een greep uit de keuzes van andere:

Al onze koffiemachines zien? Kijk dan hier.

"HET IS TIJD VOOR.... KOFFIE!"

Wij en onze koffie

Koffie is een van de meest complexe producten ter wereld. Door verschillende soorten single origin en blends te proeven hebben we onze eigen Zwager Koffie blends ontwikkeld. Dit is een proces van veel proeven en afstemmen om onze reeks koffie te ontwikkelen en te branden voor een breed publiek. Onze vijf koffiesoorten variëren van mild tot sterk waardoor we aan iedere koffieliefhebber de geschikte koffie kunnen leveren. Onze koffiesoorten bevatten meer dan 1.000 bestanddelen die bijdragen aan de smaak en aroma van de koffie.

Ze zijn samengesteld door en voor mensen die van koffie houden. Dagelijks blijven wij hierin op zoek naar verbeteringen voor onze koffiesmaken. Naast koffiebonen leveren wij ook instant koffie, freshbrew koffie en liquid koffie. Al deze varianten op koffiebonen worden ook met veel liefde en passie voor de koffie voor onze klanten samengesteld.

 
 

Toe aan nieuwe koffie?

Wij van Zwager Koffie vinden het erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Graag helpen we je bij het maken van de juiste keuze. Dat kan door onze uitgebreide keuzehulp of via een persoonlijk advies van een van onze koffiespecialisten. 

  • Preventief en correctief onderhoud bij iedere levering van ingrediënten (exlusief materialen);
  • Gratis bezorgen vanaf €100,-;
  • Koffiemachine voor thuis, op het werk of in de horeca;
  • Aanschaf van koffiemachine(s) op basis van koop, huur of lease.
Offerte aanvragen