Koffiemachines

HULP NODIG?

Wij bieden service op alle koffiemachines.

GEEN ZORGEN

Het is natuurlijk erg vervelend als de koffiemachine kapot is of service nodig heeft. Het halen en drinken van een goede bak koffie is een prettige onderbreking van je werkzaamheden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan staan wij van Zwager Koffie voor je klaar. Het maakt niet uit welk type koffiemachine u heeft, wij bieden op alle koffiemachines en merken (all-in) service.

Met een groot team getrainde routevertegenwoordigers, monteurs en klantenservice medewerkers zijn wij in staat om in veel gevallen de storingen al meteen telefonisch op te lossen. Komen we er telefonisch niet uit? Dan komen we graag even bij je langs op de storing ter plekke op te lossen.

Onze Service

Service & Onderhoud
Duurzaam
Topkwaliteit
Telefonisch support

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Bij al onze klanten die op reguliere basis een bezoek van een van onze routevertegenwoordigers krijgen, verzorgen wij prreventief en correctief onderhoud. Met uitzondering van eventuele materialen kijken onze medewerkers bij ieder bezoek de machine na op een aantal punten, om zo eventuele storingen te voorkomen of in een vroeg stadium te voorzien. Hiermee vergroten we niet alleen technische levensduur van de door ons geleverde koffiemachine(s), maar zorgen we er ook voor dat jullie koffie kunnen blijven drinken.
Dus naast het leveren van de koffiebonen, thee en ingrediënten verzorgen onze medewerkers bij reguliere en tijdige afname ook nog preventief onderhoud. Zo slaan we twee vliegen in één klap en kunnen jullie door. 
 

Wij nemen je bestaande contract over

Overstapservice

Geen lekkere koffie? Een machine die vaak storingen geeft? Betaal je te veel? Je bent in elk geval toe aan verandering. Het liefst wil je van dat bestaande contract bij die andere leverancier af. Kan dat? Bij Zwager Koffie wel. We nemen je bestaande contract over als je bij ons een nieuw contract afsluit. Gelukkig maar! Zo ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe leverancier. Yes. Meteen die kwaliteitsverbetering realiseren. Of kosten besparen. Zo’n besparing kan oplopen tot wel 40%.

Klaar om over te stappen of plannen we een vrijblijvend adviesgesprek in? Onze koffiespecialisten komen graag bij je langs. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever bellen of mailen? Dat kan via 024-2120324 of

contact@zwagerkoffie.nl

 

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Is je koffiemachine kapot of moet er nodig service aan verleent worden? Onze technische helpdesk staat voor je klaar, per mail en telefonisch. Om snel geholpen te worden is het raadzaam om telefonisch met ons contact te zoeken via telefoonnummer 024-2120324.
Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur bereikbaar.
Heb je ons buiten deze tijden nodig, of stuur je liever je vraag / opmerking per mail, dan kan dat uiteraard ook. Stuur je vraag of opmerking naar contact@zwagerkoffie.nl.

IK HEB EEN STORING

Wees gerust!

Zodra wij je storing of service vraag hebben ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. Wij nemen zo snel mogelijk met je contact op om telefonisch je verder te helpen. Mocht dat niet lukken, plannen we direct een bezoek in om ter plekke de storing te verhelpen of de service uit te voeren.

Contactformulier